Home » Einführung

Balaton – Déli part – Siófok

A Balaton déli partján több mint száz éve kedvelt üdülőhely. A déli partszakasz szinte teljes hosszát strandok és kikötők foglalják el. A Balaton „fővárosaként” is emlegetett Siófok, lassan mélyülő, homokos partszakaszával különessen kedvelt a kisgyermekes családok, az egész napos lubickolást kedvelők körében.

A vizisportok szerelmesei is számtalan sportolási lehetőséget találnak a közelben, legyen szó vitorlázásról, vizibicklizésről, kajakozásról, szörfözésről.

 Nyaralólakások

A nyaralás elengedhetetlen feltétele, hogy a hozzánk látogató vendégek megtalálják az igényeikhez leginkább illó szállást. Kényelmes, gondozott, otthonosan berendezett apartmanjaink várják a pihenni vágyókat; fiatalabb és idősebb korosztályokat, kisgyermekes családokat.

Az apartmanok egy épületen belül találhatók, 4-5 fő fogadására alkalmasak, természetesen külön bejárattal. A földszinti apartmanhoz külön terasz tartozik, kerti bútorral, napernyővel. Az emeleti nyaralólakáshoz erkély, napernyő tartozik. Az apartmanok felszereltsége kábel TV, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, felszerelt konyha, gyermekágy. Az udvarban lakásonként egy személygépkocsi számára zárt parkolási lehetőség biztosított.